Pepsodent white now

Så här står det i reklamen och även på Pepsodent hemsida:

———————

Ger vitare leende omedelbart

Pepsodent White Now är en ny tandkräm för alla som vill ha vitare tänder på en gång.
  • Tandkrämen ger resultat redan efter första borstningen genom att den åstadkommer en optisk effekt som gör att tänderna ser vitare och mer glänsande ut.
  • Pepsodent White Now ger även en långvarig och gradvis whitening-effekt ju mer man använder den. Dessutom fungerar den utmärkt som vanlig tandkräm för daglig användning
  • Produkten innehåller fluor.
FÖRPACKNINGSSTORLEK
Storlek 75ml

———————

Blev lite nyfiken första gången jag såg reklamen och vilja gärna prova den…har varit min dröm att få vitare tänder sedan jag var barn. Då kan jag väl prova då, det gör väl inget om det inte funkar…så köpte jag denna och provade genast. 

Såg ingen alls skillnad efter första tandborstningen men ska fortsätta att använda den får vi se om det ger resultat. En sak har jag dock upplevt, det känns friskare i munnen lite längre än jag brukade vara. Det är bra!

Bilderna här nedan var tagna i olika ljusförhållanden. Bedöm själva, ser ingen skillnad i alla fall.Före 1:a användningen


FöreEfter 1:a användningen


efter 1:a användningen


Så här ser tandkrämen i munnen

Den blåa färgen påminner om ett medel som vi använde till våra vita skoluniform hemma i Filippinerna. Den gör inte vitare men man får den illusionen att den ser vitare ut när saken är blå så jag kan tänka mig att det har samma effekt som medlet i tvätten.

efter 3 dagars användning


efter 3 dagars användning

Kolla gärna uppdateringar här längre fram.

SLUTSATS: Efter att ha använt hela förpackningen…ser ingen skillnad!
TRO ALDRIG PÅ EN BRA REKLAM…DE ÖVERDRIVER OFTA.

__________________
OBS! Läs gärna mina recensioner innan du handlar eller beställer på internet. Klicka på recensioner på menyn ovanför.

VÄLKOMMEN OCKSÅ ATT GILLA MIN FB SIDA, TACK FÖR HJÄLPEN!

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: