Maskerad Välgörenhetsgala

Idag var jag på välgörenhets gala i Stockholm. Detta arrangemang är nu inne på sitt andra år och det ska bli en årlig evenemang framöver. Var också där förra året som jag hade berättat här i bloggen tidigare (klicka här).

Först var jag i kyrkan för att vara med på mässa. Prästen från mitt hemland brukar komma 1 gång i månaden för att utföra en Gudtjänst i mitt språk. Jag tycker det är jätte bra så att man inte glömmer bort språket och framförallt min kristen tro. Jag är ju ansvarig för ljudsystemet så jag kan inte vara borta på sådana här tillfällen och dessutom händer ju bara 1 gång i månaden så det vill jag inte missa.

Efter gudstjänsten brukar vi ha samling för att äta medhavda rätter som dukat i en buffet. Det är också trevlig men idag hann jag inte vara kvar länge utan fick plocka lite mat i en tallrik och åkte iväg till Stationen för att vänta på tåget. Där hann jag att äta min mat innan tåget kom.

Väl framme i Stockholmscentral fick jag skjuts av min vän och några kompisar i en bil till Pauls Restaurant i Danderyd. Kom i tid och hann att byta om till maskerad dräkt.

Det var jätte fint och dessutom vet jag ju att jag inte var bara där för att ha trevlig och för att festa, äta god mat och dyl. utan jag hade också bidragit till välgörenhet. Syftet med evenemanget är att samla in pengar för att ge fri sjukvård i områden där det finns liten eller ingen tillgång till läkare.

Förresten, som förra året är jag också en av de sponsorerna så det känns jätte bra! Örhängen köpte jag i Tyskland för 2 år sedan, skönt att de kom till användning. Som vanligt är klädseln inhandlat hos hjolycka.com

Masken har artikelnr. VBMM och hittar du här
Klänningens artikelnr 30653 och finns här
Och naturligtvis skorna på denna länk

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: