Filippinska talanger utomlands

Filippiner älskar musik!
Alla kan sjunga en låt och redan i unga år börjar man sjunga i skolan, på avslutningar, stadens festdag eller dylikt. Sång tävling överallt…Du kan se fler på youtube. Här är några smakprover. 

Filippiner runt om i världen, videoklipp du kanske har missat

Jag älskar också musik, har sjungit sedan jag var 6 år. Det var ett tag i tonåren då hade jag ambitioner att jobba inom underhållningsbranschen som sångerska men många i släkten är ju akademiker så det klart att jag skulle bli det också enligt mina föräldrar men det stoppade inte mig för att sjunga emellanåt. När det kom karaoke på 80-talet var jag bland de första som provade. Spelade mycket på band men min flytt till Sverige gjorde att jag förlorade alla inspelningar som gjordes då. Min man köpte då en egen karaoke maskin i början av 90-talet och då började jag att spela in igen. Jag är inte profs men jag kan ta lite noter jag också. Jag har varit medlem i kör sedan jag var 15 år, och sedan vårterminen 1992 har jag varit medlem i kyrkokören i staden där jag bor nu. Det är så härligt att kunna sjunga.
Följ gärna denna länk om du vill höra ett smakprov eller sök på luckylok på Soundcloud om du inte är medlem eller inte kan öppna länken. Tack för mig!

—————–
OBS!
Läs gärna mina recensioner http://www.luckyhjo.com/search/label/recension innan du handlar eller beställer på internet eller klicka på recensioner på menyn ovanför.

VÄLKOMMEN OCKSÅ ATT GILLA MIN FB SIDA, TACK FÖR HJÄLPEN!

Submit your website for free 

Published by queenkeandra

I am a swedish citizen with asian origin, lives in Sweden, entrepreneur, accountant, fashion designer, dressmaker, professional interpreter and translator and from year 2014, I also became a local politician with some assignments from the local government. I moved to Sweden after marriage with a Swedish national in 1986. Two years later we got a son followed by a daughter after 21 months. Satisfied with life in fact, I guess I got all I wished for, it feels I have everything. Being married is not just a bed of roses, the roses have thorns also and you can get it at times but we’ve always been doing pretty good. Kinder and better husband I do not think I can get, everyone has their flaws and life becomes easier if you can accept them. I’m not a perfect person either. I became a grandmother quite young, only 45 years old, was a little skeptical at first but then I loved to be one. Now I am already a grandmother of two, a boy and a girl of 20 months between them, such a great feeling, it feels like it was a replay of my life. When I have both of them at home, it feels like I was young again and is the mother of small children. I can not explain but so damn good it is. When I moved to Sweden I knew nothing about the country, but now it feels like I’ve always lived here. I speak Swedish better than my native language, better in Swedish grammar than my husband, it may sound strange but it’s true. I dream even in Swedish. I hang out with many Swedes, have worked and still working in Swedish companies. I go to the Swedish church though I am a Roman Catholic. We believe in the same God anyway. I’ve adapted pretty well in Swedish society. I think I have to adjust to that country I moved to, not the country or its citizens to adapt to me. Sweden has no responsibility whatsoever that I wanted to move here so I could not demand anything else, but now a citizen, I think I have the right as any other native Swedes. I pay taxes and do my duties as a citizen. I think I am a good role model and a loyal citizen and can fight for my new country.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: